top of page

Wed, 05 Feb

|

Online zoom!

Evolutie en toekomst GT+

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Evolutie en toekomst GT+
Evolutie en toekomst GT+

Heure et lieu

05 Feb 2020, 21:00 CET

Online zoom!

À propos de l'événement

Onderwerp van de zoom:

De focus van deze zoom ligt op de huidige situatie van de GT + tokens. Voor deze zoom hebben we een speciaal bericht van Sven Lefeber, die het bedrijf vertegenwoordigt om de evolutie van de GT + tokens, wat er gebeurt, de strategie en nog belangrijker, de toekomst uit te leggen!

Na zijn bericht hebben we een presentator beschikbaar die vragen zal beantwoorden.

.

Algemene voorwaarden en praktische informatie:

- Iedere deelnemer is verplicht om een ticket te kopen. Dit geldt ook voor meerdere deelnemers via 1 zoomlink. 

- Per groep moet 1 persoon een hoofdticket hebben gekocht en andere kijkers een extra kijker ticket. Indien deze apart worden geboekt moet via info@lifebalanceacademy.net aangegeven worden, bij welke groep de extra kijker zal aansluiten.

- Vragen kunnen worden ingezonden via info@lifebalanceacademy.net tot 24 uur voor aanvang van de zoom.

- Deelnemers zijn bewust dat ze altijd camera moeten opzetten om deel te nemen, geen camera is geen deelname. Indien geen toestel ter beschikking wees creatief. Indien je familie hebt gebruik iemands gsm, geen familie, vraag een vriend(in), geen vrienden ga langs café en koop een biertje. Geen caféganger? Ga naar een internetcafé om een computer te huren, geen internetcafé in de buurt? Vraag je downline, geen downline? Vraag je sponsor, geen sponsor? Wat doe je dan hier?

- Deelnemers mogen geen netwerken promoten tijdens de zooms, aanhalen of via visuele hints zichtbaar maken.

- Tickets zijn niet restitueerbaar.

- Indien meer deelnemers aanwezig zijn dan aangegeven of geboekte tickets wordt de link wia welke deze deelneemt afgesloten.

- Enkel de organisatie is toegestaan de zoom op te nemen, het is niet toegestaan voor de deelnemers om de zoom meeting op te nemen. 

. .

Indien deze voorwaarden niet worden gerespecteerd is de organisatie vrij om de deelnemer te weigeren of te verwijderen van de zoom.

Billets

 • Deelname ticket (Hoofd)

  Dit ticket is verplicht om deel te nemen aan de zoom. Indien je in groep samenzit, heeft slechts 1 persoon dit ticket nodig. De andere personen kunnen het andere ticket boeken, indien hun tickets aan dit ticket wordt gelinkt.

  €5.00
  Sold Out
 • Extra kijker ticket

  Dit ticket is van toepassing wanneer je in groep deelneemt via dezelfde link. Dit ticket alleen is niet voldoende om deel te nemen aan de zoom, dit ticket moet worden gekoppeld aan een hoofdticket, dewelke gekocht moet zijn door 1 deelnemer van je groep. Indien je dit ticket koopt zonder te koppelen aan een hoofd ticket heb je geen toestemming om deel te nemen. Gelieve hiervoor contact op te nemen via info@lifebalanceacademy.net

  €2.00
  Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page