top of page

Wed, 24 Jul

|

Rotterdam, locatie volgt

LBA-avond

Registration is Closed
See other events
LBA-avond
LBA-avond

Heure et lieu

24 Jul 2019, 19:00 – 21:30

Rotterdam, locatie volgt

À propos de l'événement

Woensdag 24 juli organiseert de LBA in Rotterdam een inloopavond. 

De avonden hebben geen specifiek thema op voorhand, maar bij aanvang van de avond zullen we inventariseren waar de behoefte ligt en het programma die avond daarop afstemmen. Ook zal er ruimte zijn om mensen te helpen met allerhande praktische zaken als het aanmaken van de wallet, de wallet koppelen aan de backoffice, hoe schrijf je mensen in, hoe werkt de LBA-site etc. etc. Neem dan wel je laptop mee en je wachtwoorden! ☺

Praktische info 

Voorbereiding: We gaan ervan uit dat iedereen voorafgaand aan deze training minimaal Module 1: Kennis (5 hoofdstukken) heeft doorgenomen. 

Tijden: 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)

Deze inloopavonden worden georganiseerd in Rotterdam, het adres zal later worden gecommuniceerd.

Tickets:  De bijdrage per bijeenkomst is € 7. Dit is inclusief een kopje koffie/thee/water bij de ontvangst en in de pauze.  

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Disclaimer Life Balance Academy Presentatie

Deze presentatie is bedoeld om informatie te verstrekken aan de aanwezige members. 

De Life Balance Academy spant zich in om deze informatie zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Aan de verstrekte informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De Academy is niet aansprakelijk voor schade die eventueel ontstaat door gebruik van deze informatie, ook niet als de informatie achteraf onvolledig of onjuist blijkt te zijn. 

De Life Balance Academy geeft op geen enkele wijze advies op welk vlak dan ook.

Door aanwezig te zijn bij deze presentatie verklaar je je akkoord met deze disclaimer. Ook verklaar je de gedragsregels van Global Tech na te leven met betrekking tot het verspreiden van informatie die je bij deze presentatie krijgt. 

Deze disclaimer is een verkorte versie van de volledige disclaimer die terug te vinden is op de website van de Life Balance Academy.

Billets

  • Ticket

    €7.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page