top of page

Wed, 04 Dec

|

Zoom meeting

LBA Zoom Praktische vragen (gastspreker Ellen Platen & Willemijn Wolters)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
LBA Zoom Praktische vragen (gastspreker Ellen Platen & Willemijn Wolters)
LBA Zoom Praktische vragen (gastspreker Ellen Platen & Willemijn Wolters)

Heure et lieu

04 Dec 2019, 20:00 – 21:30

Zoom meeting

À propos de l'événement

In deze Zoom zullen Willemijn en Ellen ingaan op allerhande praktische vragen met betrekking tot Global Tech die leven bij jullie als Affiliates.  

.

Vragen die uiterlijk 48 uur voor aanvang zijn binnengekomen bij de LBA (info@lifebalanceacademy.net) zullen in principe allemaal zo goed mogelijk beantwoord worden. 

Vragen die later binnenkomen, beantwoorden we voorzover daar nog gelegenheid voor is. 

.

Wil je deelnemen? 

Koop dan onderstaand een ticket. Tickets kunnen tot 2 uur voor aanvang van de Zoom worden gekocht.  Je krijgt nadien een registratielink voor de Zoom toegemaild om je officieel te registreren. 

.

Enkele praktische afspraken:

Voor de zoom:

1) Gelieve tijdig aanwezig te zijn, de zoom begint om 20u. Wanneer de sprekers beginnen wordt de zoom gesloten en kan je niet meer deelnemen, hierop worden geen uitzondering gemaakt. Er zal een wachtruimte voorzien worden, waarin je zal terechtkomen, deze gaat open 30 minuten voor aanvang, van de zoom. 

2) Indien je nog nooit een zoom meeting hebt bijgewoond, gelieve de software te installeren en op voorhand uit te testen om zeker te zijn dat alles werkt. (Zie http://zoom.us/)  

3) Gelieve al je vragen tijdig te sturen naar info@lifebalanceacademy.net zodoende de sprekers deze vragen kunnen voorbereiden. Vragen dienen ten laatste 48 uur voor aanvang van de zoom gestuurd te worden. De sprekers zijn vrij om vragen die later worden ingezonden te behandelen/voor te bereiden indien dit voor hen mogelijk is. 

5) Indien je met meerdere personen tegelijkertijd deelneem aan de zoomcall, dien je ons op voorhand te verwittigen met de namen van de aanwezigen, inclusief hun hashnummers. Je hoeft niet meerdere tickets aan te kopen.

6) De laatste twee uren voor en tijdens de zoom, zijn we druk bezig om de finale voorbereidingen van de zoom in orde te brengen. Indien er dan problemen zijn is de kans groot dat je niet onmiddellijk reactie kan verwachten, gelieve hiermee rekening te houden.

7) Zorg ervoor dat je een goede internet connectie ter beschikking hebt als ook een video camera. Indien je geen videocamera hebt kan je een smartphone of tablet gebruiken of een ander toestel met toegang tot een camera. 

8) Na officiële registratie krijg je jou persoonlijke deelname link. De dag voor de zoom wordt deze persoonlijke link nogmaals verzonden ter herinnering.

.

Tijdens de zoom: 

1) Iedereen moet zijn video camera ten allen tijde aan hebben. Indien je dit niet aan hebt zal je maximaal twee meldingen krijgen van de aanwezige moderator vooraleer je van de zoom wordt verwijdert. (Dit is belangrijk ter controle en veiligheid van alle participanten). 

2) Vragen tijdens de zoom worden gesteld via de chat en worden beantwoord door de aangewezen chat monitor/trainer.

Gelieve rekening te houden met bovenstaande zaken, hierdoor organiseren we een vlotte meeting waarbij de sprekers zoveel mogelijk vragen zullen faciliteren!

.

Tot zooms!

.

Met vriendelijke groeten,

.

~ Het LBA Team

.

Indien je niet aan de voorwaarden houd, behoud de moderatoren het recht om je te verwijderen uit de zoom. 

Als je niet deelneemt, of niet houd aan de regels waardoor je de meeting niet kan bijwonen heb je geen recht op restitutie. 

Tickets zijn niet omwisselbaar.

p.s. 1.  Deze zoom is alleen voor Global Tech Affiliates. Dus niet voor prospects of mensen die nog geen actief account hebben!

Billets

  • Zoom participation

    Please make sure you have read all conditions to participate in the zoom.

    €4.00
    Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page