top of page

Wed, 17 Jul

|

Grensstraat 9

Summer Academy: Hoe word ik QFL binnen Global Tech

Registration is Closed
See other events
Summer Academy: Hoe word ik QFL binnen Global Tech
Summer Academy: Hoe word ik QFL binnen Global Tech

Tijd en locatie

17 Jul 2019, 19:00

Grensstraat 9, Grensstraat 9, 2100 Borsbeek, Belgium

Over

The summer begins en zo staan we klaar voor een jumpstart te maken! Nu alles op peil staat, zet de Life Balance Academy de volgende stap om van deze zomer the best summer yet te maken voor onze klant Global Tech!

Dit jaar, worden er allerhande, gevarieerde en vooral niet te missen opleidingen aangeboden. Elk trainingsmoment focust zich op een specifiek onderwerp, waarover een diepgaande uitleg wordt voorzien. Al deze trainingsmomenten zullen je volledig opbouwen en ondersteunen om van je Global Tech carrière een succes verhaal te maken. 

Dit is een uitstekende gelegenheid om je team uit te nodigen om samen  naar de opleiding te komen en volledig van start te kunnen gaan. Elke opleiding is ook voorzien met een instructiemoment om je wallet correct te koppelen om zeker te zijn dat je 100% aan de slag kan gaan!

We hopen dat je jouw taak als team leader opneemt om iedereen in je team te informeren dat ook zij kunnen genieten van de opleiding. 

Voorbereiding van de meeting:

1. Meld je aan/registreer een account op de Lbainternational.eloomi.com website. (Indien er problemen zijn gelieve contact op te nemen via info@lifebalanceacademy.net

2. Neem module 1, 2 en 3 door vooraleer je de meeting bijwoont. (Module drie is binnenkort beschikbaar).

Wat kan je verwachten:

Locatie:

Grensstraat 9

2100 Antwerpen

Boeckenberg Sport & Businesscenter

Kostprijs:

€7

Rechtstreek te boeken (1 ticket per boeking op naam) via de website of via bankoverschrijving naar volgende gegevens:

Life Balance Academy B.V.

NL72BUNQ2031927027

Gelieve na de overschrijving een mailtje met bewijs van betaling, je hash nummer en positie door te sturen naar info@lifebalanceacademy.net

Planning: 

Inloop 19u

Training 20u-22.15u

Tickets

  • Inkom training

    Gelieve maximaal 1 ticket te boeken per bestelling zodat ieder ticket op naam is. Check de omschrijving van het event om te leren hoe je een ticket kan boeken via bankbetaling. Betaling kan ook via bankoverschrijving, meer info terug te vinden in de event description.

    €7.00
    Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page